Skal du arrangere noe under One Ocean Week?

One Ocean Week hadde mer enn 150 ulike arrangementer i fjor og vi venter en økning for 2024-utgaven. Her finner du oversikt over tilgjengelige lokaler for møter, konferanser og andre arrangement.

PwC arrangement på dekk til Statsraad Lehmkuhl
PWC inviterte til samling om bord på Statsraad Lehmkuhl
Bilde: Markus Hole

Enten du skal arrangere noe for næringsliv, forskning og utdanning, det offentlige, barn, unge og eldre, er et egnet lokale en god forutsetning. Vi ønsker å oppfordre til kreativitet og nytenking.

Variert program
Alt fra Regjeringens havkonferanse i Haaakonshallen til stup og teknologi i innleid badstu var på fjorårets program. I tillegg åpnet både utdanningsinstitusjonene og byrommet dørene. 

Polestart sitt arrangement "Havbayer"
Fra arrangementet Havbayer med Polestar og Selle & Partners
Bilde: Dråpe Media

Det var sydlandsk stemning på Bryggen på familiedagen, verdenspremiere på forskningsdata, partnersamling på Vision of the Fjords, i tillegg til flaggfrokost med shipping-bransjen, omvisning i Øygarden på Northern Light, ekskursjon til verdens største flytende havvindpark, aktiviteter for store og små på Akvariet og et historisk studentengasjement for hav og klima på Universitetet i Bergen. Summen av innslag i fjor bidro til et spennende og variert program. 

Fra arrangementet "Hav, tech og sauna" med StormGeo og KnowIt Experience
Fra arrangementet "Hav, tech og sauna" med StormGeo og KnowIt Experience

Full oversikt over lokaler
Vår partner Visit Bergen har, på sine hjemmesider, laget et søkeverktøy der du kan navigere blant alt som finnes av lokaliteter for de fleste typer arrangement.

Klikk deg inn på møteplanleggeren Visit Bergens møteplanlegger og bli inspirert! 

One Ocean Week har base i Bergen kommune, men vi oppfordrer også til aktivitet i omegnskommunene.

Har du spørsmål til programkoordinator, ikke nøl med å ta kontakt med oss via contact@oneoceanweek.no