Bli med på tur og opplev verdens største flytende vindpark

20. april inviterer GCE Ocean Technology, i samarbeid med Dnb og Equinor, til en av de mest spennende marine utfluktene som finnes her på Vestlandet. Dette blir en unik opplevelse.

- Vi setter kursen mot Sløvåg, Wergeland-basen og Hywind-tampen turbinene! Det er faktisk verdens største flytende vindpark, akkurat nå, og det blir jo større med elleve installerte turbiner offshore, forteller Kai Stoltz som er leder for forretningsutvikling i GCE Ocean Technology.

Vi drar fra Bergen sentrum for å iaktta turbin-området med egne øyne, med den hybrid-elektriske og hypermoderne «Vision of the Fjords». Om bord får vi høre fra Equinor og fra leverandørindustrien, blant annet.  I samarbeid med Dnb og Equinor ønsker vi å invitere dere med til en spennende tur på sjøen, vi har plass til 400 personer om bord.  

Hywind Tampen representerer i følge Equinor, en viktig del av industrialiseringsfasen når det kommer til nye løsninger for flytende offshore-vind. Samtidig har det potensiale for å reduserere kostnadene også for fremtidige prosjekter. Vi skal få høre fra de som er involvert i prosjektet og samtidig få en mulighet til å utvide forretningsnettverket på denne turen, skriver GCE Ocean Technology på sine sider.  

 Vi regner med at alle som er opptatt av havet, også internasjonalt, vil komme. Dette blir en strålende tur!  

Hele programmet ser du under: 

  •  09:00 Registrering og ombordstigning på Bryggen i Bergen
  • 09:30 Avreise fra Bergen til Hywind Tampen turbinene på Wergeland-basen i Sløvåg
  • 11:30 Ankomst ved turbinene, seminar ombord med Equinor og samarbeidspartnere
  • 12:30 Avreise fra Sløvåg til Bergen, servering
  • 14:30 Ankomst tilbake til Bryggen i Bergen 

 Les mer og registrer din deltakelse her.