Ny app til One Ocean Week

Nå kan du planlegge «din havuke» i egen app som er tilgjengelig for nedlasting for iOS og Android.

Bilder av ny app til OOW

Programmet for One Ocean Week inneholder noe for alle, både store og små. Når dette går av stabelen i april vil det være en kilde til kunnskap, formidling, kultur, aktivitet og foredrag. One Ocean Week er for alle, sier kommunikasjonsansvarlig i One Ocean Havbyen Bergen, Ole Reinert Berg-Olsen.

One Ocean Week appen kan lastes ned allerede nå:

Selskapet som har utviklet applikasjonen, og konseptet, er det bergensbaserte teknologiselskapet Link Utvikling AS. 

Link Utvikling er et bergensbasert teknologiselskap. F.v. Hana Colakovic, Pål Vårdal Gjerde og Michelle Sæther.
Link Utvikling er et bergensbasert teknologiselskap. F.v. Hana Colakovic, Pål Vårdal Gjerde og Michelle Sæther.

- Link Utvikling er et kreativt techbyrå. Vi prøver alltid å lage kule og kreative løsninger for kundene våre. Vi har en lidenskap for faget, og brenner for gode prosjekter, sier daglig leder Hana Colakovic.

I dette prosjektet har vi hatt god kommunikasjon underveis, det har gitt et godt resultat, sier teknisk leder Michelle Sæther, og legger til, - Det har vært veldig kjekt å jobbe med prosjektet. 

- Målet er å gjøre det lettest mulig for deltakere og få sin egen oversikt over One Ocean Week, slik at en lettere kan skreddersy egne planer. Vi håper dette vil være et nyttig verktøy, sier Berg-Olsen.

Om applikasjonen
Applikasjonen lar brukere få full oversikt over alle arrangementene som vil være under One Ocean Week. Disse er sortert etter dato og tid, og kan filtreres etter kategori. Fra startsiden kan en trykke inn på hvert enkelt arrangement for å få mer informasjon eller lagre arrangementet under “Min OOW”. Her finner du en oversikt over arrangementer du selv ønsker å delta på og har lagret. 

Inne på hvert arrangement finner du informasjon om hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer. Adressen er klikkbar og vil videreføre deg til et kart for navigering. Linker som er i teksten vil være klikkbare og vises i egen nettleser i en ny fane. 

Under "Siste nytt" finner du aktuelle nyhetssaker. Artiklene blir sortert etter dato publisert, og ved å trykke på en sak blir du ført videre til den i applikasjonen. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet fra samme side.