Siste nytt

Se film med klipp fra One Ocean Week 2024 her. Velkommen tilbake til Bergen for debatt, erfaringsutveksling og opplevelser 5.-11. april 2025.

Nesten 200 arrangementer over 7 dager, og tusenvis av besøkende, tok One Ocean Week til nye høyder i sin 2. utgave.

Sjøforsvaret planlegger langsiktig deltakelse på One Ocean Week for å rekruttere til de maritime miljøene og næringen.

Fag er fag, men fest er fortsatt best. Onsdag 17. april samles næringslivet til «Det Store Sjøslaget» i Smien på Laksevåg.

Peter Thomson, United Nations Secretary-General’s Special Envoy for the Oceans, kom med lykkehilsener til Bergen og One Ocean Week under FNs globale havkonferanse i Barcelona denne uken.

Norges Fiskeri- og havminister, Cecilie Myrseth, ser frem til å reise til Bergen og One Ocean Week.

Nysgjerrig på hva et forskningsfly kan brukes til? Under One Ocean Week kan du få en demonstrasjon av det vitenskapelige utstyret om bord i flyet, og en demo-tur i nærområdet.

Hvorfor etablere seg i Stor-Bergen om du vil ta del i det globale grønne maritime skiftet? Møt Invest In Bergen 17. april for å utforske hvilke muligheter som kan ligge i den maritime industrien.

I en tid preget av rask utvikling og miljømessige utfordringer, ser One Ocean Havbyen Bergen partner These Ways, frem til flere kvantesprang innen innovasjon og bærekraft i havnæringene.

GCE Ocean Technology inviterer, sammen med Øygarden kommune, Vestland fylkeskommune, Invest in Bergen og DNB til vårens vakreste eventyr under One Ocean Week.

13.-19. april braker det løs med historiens andre One Ocean Week. Vi inviterer barn, unge og familie til å ta del i en fantastisk åpningshelg med mye aktivitet for store og små.

Vi oppfordrer hele fylket til å delta, fra Måløy i nord til Sveio i sør, sier fylkesordfører i Vestland fylkeskommune og styreleder i One Ocean Havbyen Bergen, Jon Askeland.

FN har slått fast at en bærekraftig utvikling ikke er mulig uten rene og rike hav. Derfor vier Bergen en hel uke til kunnskap og samhandling for havet.

Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Bergen for å delta på toppmøtet One Ocean Summit i Håkonshallen 15. april.

Nå kan du planlegge «din havuke» i egen app som er tilgjengelig for nedlasting for iOS og Android.

Bergen kommune inviterer unge i alderen 18-28 år fra hele verden til One Ocean Week. Inspirert av det internasjonale Havpanelet er målet å løfte frem unges stemmer og utfordre beslutningstakere.

Mange av de største aktørene innen dette feltet internasjonalt, enten det er shipping, sjømat eller energi, er basert i Bergen og på Vestlandet.

Høgskulen på Vestlandet, PwC, Bergen Næringsråd og Grieg gruppen er bare noen av aktørene som planlegger arrangement under One Ocean Week.