Siste nytt

Mange av de største aktørene innen dette feltet internasjonalt, enten det er shipping, sjømat eller energi, er basert i Bergen og på Vestlandet.

Høgskulen på Vestlandet, PwC, Bergen Næringsråd og Grieg gruppen er bare noen av aktørene som planlegger arrangement under One Ocean Week.

Statsminister Jonas Gahr Støre forlenger sin rolle som "Goodwill Ambassador" for One Ocean Expedition og ser frem til nye seilaser på verdenshavene.

Statsråd, og tromsøværing, Cecilie Myrseth tiltrådte som fiskeri- og havminister i oktober i fjor. Nå er hun klar for Bergen og One Ocean Week.

Bergens Rederiforening skal, sammen med Norges Rederiforbund og Maritime Bergen, samle den maritime næringen til seilas om bord på Statsraad Lehmkuhl. Målet er One Ocean Week 2024 og går via Shetland.

One Ocean Week hadde mer enn 150 ulike arrangementer i fjor og vi venter en økning for 2024-utgaven. Her finner du oversikt over tilgjengelige lokaler for møter, konferanser og andre arrangement.

Bergen Havn blåser nytt liv i det tidligere terminalbygget til One Ocean Week 2024. Den tidligere avgangshallen vil bli et moderne konferanselokale med sentral beliggenhet og storslått sjøutsikt.

Ønsker du eller din virksomhet å bidra til større arrangementer under One Ocean Week 2024?

Havuken, One Ocean Week, i Bergen er nå en av aktivitetene verden rundt som skal bidra til å bedre situasjonen i havet frem mot 2030.

Tusenvis av mennesker deltok på konferanser, møter, aktiviteter og kultur i løpet av 7 dager i april 2023. Nå setter vi seil, og inviterer alle til å bidra til programmet for One Ocean Week 2024.

‍Med sin maritime og marine historie, samt det unike kunnskapsmiljøer, har Vestlandet og Bergen alle muligheter til å ta en global lederposisjon innen bærekraftig havøkonomi.

Administrerende direktør i Bergen Næringsråd, Monica Mæland, entret scenen med fylkesordfører Jon Askeland. Sammen oppfordret de næringslivet til å planlegge for One Ocean Week 2024.

One Ocean Week 2023 var en svært god begynnelse, sier daglig leder i Maritime Bergen, Sigvald Sveinbjørnsson. Han mener flere forstod at potensialet er stort.

Statsraad Lehmkuhl ligger for tiden i tørrdokk og klargjøres for nye ekspedisjoner. Allerede over nyttår skal skipet ut og seile igjen og vil komme tilbake når One Ocean Week 2024 starter 13. april.

7 dager, 150 arrangement og tusenvis av mennesker deltok på konferanser, møter, aktiviteter og kultur da den første utgaven av One Ocean Week gikk av stabelen i Bergen i april.