For arrangører

Her finner du praktisk informasjon om One Ocean Week for arrangører.

Fra arrangementet Havbayer med Polestar og Selle & Partners.
Fra arrangementet Havbayer med Polestar og Selle & Partners
Bilde: Dråpe Media

Vi ønsker å fylle programmet med vitenskap, forskning, kultur, aktivitet, messer, marked, debatt, konferanser, seminarer og møter av alle slag med fokus på en bærekraftig utvikling av havet. One Ocean Week er offisielt anerkjent som en del av FNs havtiår

Dersom du, din organisasjon eller bedrift ønsker å arrangere et kurs, foredrag, seminar, konferanse eller kulturell aktivitet ønsker vi å høre fra deg. 

Slik melder du inn ditt arrangement
Alle arrangement som skal publiseres i programoversikten følger det samme oppsettet. Send en e-post til programkoordinator solvi.ones@bergen.kommune.no med følgende informasjon: 

 • Tittel 
  Tittelen må si noe om hva publikum kan forvente på nettopp ditt arrangement. En god, beskrivende tittel skaper interesse. 
 • Dato, tid og sted
  Artikkelen må inneholde dato, tid og sted med fullstendig adresse. Send med link til kart for hvor arrangementet finner sted.
 • Hovedtekst
  Tekst «om arrangementet» skal leveres på både norsk og engelsk. Få frem essensen i ditt arrangement på en enkel og fengende måte. Hva handler det om, hva er formålet og hva går arrangementet ut på? Teksten bør være på max 300 ord. 
 • Bilde
  Et godt bilde, som illustrerer arrangementet, er viktig. Bildet må være i liggende format i filtype jpg. eller png. Husk å kreditere fotograf.
 • Annen praktisk informasjon
  Artikkelen må inneholde en kontaktperson for arrangementet, link til påmelding, eller tydelig informasjon om det er et åpent arrangement. 
  Det må komme tydelig frem om arrangementet foregår på norsk eller engelsk. 

Generelle henvendelser sendes til e-post contact@oneoceanweek.no 

Hovedarena
One Ocean Week vil ha sitt hovedområde på Festningskaien på Bergen Havn, ved Bryggen i Bergen. 

Som partner i One Ocean Havbyen Bergen får du muligheten til å sette opp arrangement på Skolten, ukens hovedarena. Kontakt Vidar Aarhus via e-post vidar@oneoceanbergen.no for tilgang til booking. 

Er du partner i One Ocean Expedition og ønsker å sette opp arrangement på Statsraad Lehmkuhl ta kontakt via e-post lehmkuhl@lehmkuhl.no

Møtelokaler
Ønsker du en oversikt over alle tilgjengelige møtelokaler i Bergensregionen, besøk Visit Bergen sin møteplanlegger Visit Bergens møteplanlegger

Vi oppfordrer bedrifter, organisasjoner og institusjoner til å ta hele byen og regionen i bruk, sette havet i fokus og bli en del av One Ocean Week. Her finner du eksempler på tidligere arrangementer.

Under uken kommer vi med en særlig oppfordring til arrangører om et felles miljøløft, der vi lar bilen stå og benytter oss av både buss, bane, sykkel og føtter. 

De ferskeste oppdateringene om arrangementer, aktiviteter og andre nyheter får du ved å følge oss i sosiale medier. Du finner oss på Facebook, Instagram, LinkedIn og Vimeo