Setter seil for fremtiden

Bergens Rederiforening skal, sammen med Norges Rederiforbund og Maritime Bergen, samle den maritime næringen til seilas om bord på Statsraad Lehmkuhl. Målet er One Ocean Week 2024 og går via Shetland.

Annonsebilde. Mann speider utover havet med kikkert.

- Dette er en unik mulighet til å oppleve seilas, samarbeid og utvikling ombord på Statsraad Lehmkuhl. Vi setter kurs for Shetland 9. april og kommer hjem til Maritim Lørdag i sentrum og åpningen av One Ocean Week 2024, sier Trygve Nøkleby, daglig leder i Bergens Rederiforening.

The Bergen Shipping Voyage 2024 er åpen for ansatte i medlemsbedriftene og inviterer til en inspirerende tur over Nordsjøen til Lerwick og Shetland. Faglig påfyll i kombiniasjon med en spektakulær opplevelse til sjøs slår ikke feil.

- Vi ønsker også at deltakerne skal knytte nye vennskap og utvide sitt profesjonelle nettverk, forklarer Nøkleby. Nå setter vi seil, sammen for fremtiden i historiens første utgave av The Bergen Shipping Voyage, som arrangeres sammen med Norges Rederiforbund og Maritime Bergen.

Seilas, samarbeid og utvikling ombord på Statsraad Lehmkuhl
Mens deltagerne seiler det 110-år gamle seilskipet sammen fra Bergen til Shetland og tilbake vil de delta i et unikt lederutviklingskurs, skreddersydd for oss av professor og tidligere marineoffiser, Olav Kjellevold Olsen, forteller Nøkleby.

The Bergen Shipping Voyage vil også gi deltakerne mulighet til å forbedre sine lederegnskaper.

Seilasen
Avreise fra Bergen er 9. april 2024 og så klinker vi til med innseiling og hjemkomst til åpningen av One Ocean Week 2024. Dette gleder vi oss til, avslutter Nøkleby.

Du kan lese mer om reisen, samt melde deg på her.