13.-14. april Kom å se en motor i verdensklasse!

Bilde av en motor
Bilde: Lumir

Dato: 13. – 14. april 
Tid: kl. 12.00-16.00
Sted: Festningskaien 1, 5003 Bergen

Bergen Engines er en av Norges viktigste fremtidsindustrier med en sentral rolle i det grønne skiftet. Med banebrytende arbeid innen stempelmotor-teknologi, jobber vi for å skape renere, tryggere og mer konkurransedyktig kraft- og fremdriftsløsninger for våre kunder over hele verden. 

Som en del av havbyen Bergen, er vi stolte av å levere marinemotorer til både nasjonale og internasjonale kunder. Vi er et globalt selskap med hovedkontoret i Bergen som åpner opp for mange mulige arbeidsplasser for Bergen Engines og underleverandører i Bergen. Vår unike beliggenhet rett ved fjorden gir en lett tilkomst med leveranser via sjøveien og ikke minst en ganske spektakulær utsikt.  

På One Ocean Week tar vi med oss en ekte motor som du kan få se på nært hold! Med ekspertene våre på plass, kan du få innføring i hvordan motoren virker og få svar på spørsmål du måtte ha. Søkelyset rettes mot teknologi for fremtiden og vi er klare for å vise frem vårt arbeid med alternative drivstoff og framgangen med å utvikle mer bærekraftige motorer.  Vi slår også til med en quiz på standen med mulighet for å vinne premie!

Praktisk informasjon